IPL-behandlingar för hudföryngring och hudförbättring

IPLbehandlingar

Behandlingsmeny och priser

Hudföryngring, Skin Rejuvenation


Med Plasmalite FPL Skin Rejuvenation får du en effektiv anti-aging behandling som återställer din huds balans och korrigerar hudförändringar orsakade av bl a UV-ljus. Behandlingen stimulerar hudens collagenproduktion vilket gör att huden blir fastare medan överpigmenterade hudceller förstörs och ytliga, synliga blodkärl koaguleras och försvinner.

Med FPL Skin Rejuvenation blir din hud jämnare, dina linjer minskar och huden återfår sin naturliga fasthet vilket sammantaget ger huden ett yngre utseende.

Vi rekommenderar 3-4 behandlingar med 3-4 veckors intervall.

Ansikte 1 400 kr
Ansikte och hals 1 990 kr
Ansikte, hals och dekolletage 2 900 kr

Hudens åldrande avstannar inte i och med behandlingen utan huden fortsätter att åldras. Därför rekommenderas en underhållsbehandling var tredje till sjätte månad för att bibehålla den aktiva collagenstimuleringen.

Dessa behandlingar kan med fördel kombineras med en Mesoporation eller Mesopeel behandling.


Behandling av ytliga blodkärl

från 750 kr

Ytliga blodkärl, s.k. cuperoser, hudrodnad och rosacea behandlas effektivt med Plasmalite FPL genom att selektivt sända ljus och energi till blodkärlet och hetta upp det så att det koagulerar.

Behandlingen upprepas 2-4 gånger för att erhålla fullt resultat. I svårare fall som vid diffusare rodnad och vid rosacea behövs vanligen fler behandlingar, beroende på individuella förutsättningar.


Behandling av pigmentfläckar

från 750 kr

Pigmentfläckar och ojämn pigmentering i ansiktet och på händerna tas effektivt bort med Plasmalite FPL. Selektivt ljus omvandlas till värme som koagulerar de överpigmenterade hudcellerna, varpå cellerna dör och ersätts av nya, normalpigmenterade celler.

Ojämnt pigmenterad hud, solskadad hud med pigmentfläckar, ålderspigmentfläckar på händer, uttalade fräknar, platta bruna solfläckar i ansiktet samt pigmentfläckar av typen lentigo och seborroisk keratos är samtliga lämpliga att behandla med Plasmalite FPL.

Vanligen behövs 1-3 ljusbehandlingar med 2-3 veckors mellanrum för att pigmentfläckarna skall försvinna helt och hållet.

Läs mer om Plasmalite FPL ljusbehandlingar här »

Läs mer om IPL behandlingar och Plasmalite FPL här »


Tipsa en vän

Här kan du tipsa dina vänner och väninnor om Faceline by Tovelise. Fyll i uppgifterna nedan eller dela via Facebook.

Skicka ett mejl!


Tipsa en vän!