Specialbehandlingar

Ansiktsbehandlingar

Behandlingsmeny och priser


Mesoporation, Aesthetic Line

45 min | 1 500 kr
kur 5 ggr, inkl.startkit | 9 000 kr
enbart kur 5 ggr | 6 900 kr


Avancerad hudföryngringsbehandling för att motverka och åtgärda befintliga rynkor, fina linjer samt slapp och trött hud. Med hjälp av ofarliga, behagliga radiovågor skickas aktiva substanser ned i vävnaden och får huden att fortsätta de viktiga processerna att bygga upp huden. Processer som normalt saktar ner eller avstannar helt med åldern.

Behandlingen har en uppstramande effekt och gör huden slätare och smidigare. Huden får en bättre lyster, struktur och hudton samt ökad fasthet och volym.

För maximalt resultat rekommenderas en kur om fem behandlingar under sex veckor och därefter en underhållsbehandling var 6-8 vecka.


Mesopeel, Aesthetic Line

45 min | 2 900 kr
kur 3 ggr, inkl.startkit | 8 950 kr


En medicinsk peeling med aktiva substanser som stimulerar huden att regenerera sig själv. Behandlingen är särskilt lämplig för hyperpigmenterad och solskadad hud, akneärr och storporig hud samt fet och oren hud.

Resultatet blir att hyperpigmentering, orenheter och gamla hudceller avlägsnas. Produktionen av kollagen och elastin ökar samtidigt som produktionen av nya hudceller i hudens yttersikt stimuleras.

Behandlingen bör upprepas tre gånger.

Vid köp av kur om tre behandlingar ingår fyra hemmabehandlings-produkter från Aesthetic Line (rengöring, fuktkräm, en behandlande crème samt en makeup med spf 50).Nimue Microneedling

45 min | 1 500 kr
kur 6 ggr | 6 900 kr


Avancerad hudföryngringsbehandling. I Nimue Microneedling används en mikronål-roller tillsammans med ett serum för att stimulera collagen-bildandet och cellförnyelsen. Denna unika behandling reducerar fina linjer och rynkor, minskar hyperpigmentering, förbättrar hudstruktur och elasticitet samt ger huden en ökad lyster.

Nimue Microneedling rekommenderas till mogen solskadad, miljöbelastad eller hyperpigmenterad hud samt vid behandling av ytliga acneärr.

För maximalt resultat rekommenderas sex behandlingar med en veckas mellanrum.

Nimue Aesthetic Line

Presentkort

Presentkort

Ge bort en upplevelse hos Faceline by Tovelise!

Tipsa en vän

Här kan du tipsa dina vänner och väninnor om Faceline by Tovelise. Fyll i uppgifterna nedan eller dela via Facebook.

Skicka ett mejl!


Tipsa en vän!