Nyheter


Nimue

Cleansing Milk och Eye Make-up Remover

Nimue Eye Make-up Remover

Skonsam och mild tvålfri emulsion med anti-age egenskaper som effektivt avlägsnar ögon- och läpp make-up.  Fuktnivån förbättras, fina linjer och rynkor förfinas. Hudtonen på ögonområdet förbättras, cellernas livslängd förlängs och huden skyddas mot fria radikal-angrepp.

Pris: 478:-

 

Nimue Cleansing Milk

Mild och effektiv tvålfri rengöringsmjölk som är anpassad för mogen, känslig eller torr hy som föredrar en rengöringsmjölk framför en rengöringsgelé. Ger huden en mild exfoliering. Bidrar till att bibehålla och stabilisera hudbarriären. Minskar transepidermal fuktförlust och stödjer återuppbyggandet av skadad och åldrad hud, reparerar barriären och reglerar cellregenereringen.

Pris: 478:-
Nimue

Skapa en Cat Eye sminkning med nya Graphic Liner från gloMinerals

Precision, drama och hållbarhet är vad denna nya ögonpenna från gloMinerals står för. Skapa den perfekta eyelinern eller mästra den tidlösa cateye looken med denna lättapplicerade tuschpenna med flex-tip. Med gloMinerals Graphic Liner kan du släppa loss skaparglädjen ordentligt. Finns i svart och svart/brun.

 

Pris 279:-

 
Nimue

Multi Day Plus och Multi Night Plus

Nimues Multi Day Plus+ och Multi Night Plus+ är två "skin rejuvenation-behandlingar" för applicering på morgon och kväll som vänder sig till mogen, miljöbelastad hud med torra områden, rynkor och förlorad spänst. 

 

Fördelar:

- Gör huden mjukare, fräschare och fylligare

- Ger en omedelbar balans och gör huden len och välmående

- Reducerar torrhet och reglerar fuktnivån

- Förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och reducerar transdermal fuktförlust

- Reducerar djupa rynkor

- Förbättrar hudens densitet och fasthet

- Resulterar i en långvarigt vitaliserad hud

 

Produkterna består av ett komplex av ingredienser baserade på avancerad bioteknologi och forskning i en ultramjuk och smidig krämbas med överlägset återfuktande egenskaper. 

 

Nimue Multi Day Plus, 50 ml. Pris: 658:-

 

Nimue Multi Night Plus, 50 ml. Pris: 668:-

 
Nimue

Anti-Ageing Leave On Mask och Anti-Aeging Eye Cream

Nimue Anti-Ageing Leave On Mask är en avancerad ansiktsmask som används under natten för att reducera uppkomsten av fina linjer. Den förstärker hudens lyster och utstrålning samt återfuktar, lugnar och tillför näring. Anti-Ageing Leave On Mask innehåller bl a ett phyto-ceutical complex, peptider och anti-ageing beståndsdelar i en lätt krämbas för att "boosta upp" huden.

 

Anti-Aeging Eye Cream är en ny ögonkräm från Nimue som fördröjer det cellulära åldrandet, förfinar rynkor och förbättrar spänst och elasticitet runt ögonen. Dessutom tillför den energi åt trött och livlös hud samt ger omedelbar och långtidsverkande fuktighetstillförsel. Tack vare ökad teknisk påverkan från en unik biostyrd peptid och utnyttjande av teleomer teknologi i kombination med ett phyto-ceutical complex uppnås anti-ageing effekt med riktad precision i en lättabsorberande kräm.

 

Nimue Anti-Ageing Leave On Mask, 60 ml. Pris: 428:-

 

Nimue Anti-Aeging Eye Cream, 15 ml. Pris: 598:-

 

 
Nimue

SOS-ansiktsbehandling med hyalyronsyra för den utsatta vinterhuden

Nimue har använt den senaste hyaluronsyra-tekniken för innovativ fukttillförsel till huden. Hyalurossyrorna fungerar som en fuktighetsgivare till de djupaste lagren i epidermis. Resultatet blir ett fylligare utseende med mindre linjer och rynkor. En unik kombination av hyaluronsyror stärker hudens motståndskraft mot yttre negativ miljöpåverkan, har starkt epidermalt läkande och reparerande effekt på huden samt verkar fuktighetsgivande och mjukgörande. Hyaluronsyrorna är anti-inflammatoriska och minskar hudrodnad.  

 

Hyaluronsyragelen innehåller dessutom ett komplex av peptider som ger ett hoistiskt skydd mot aggresiva yttre angrepp och effektivt reparerar hudbarriären.

 

Hyaluronsyragelen appliceras innan den avslutande krämen. Överbliven hyaluronsyra medföljer och kan tas med hem som en förlängning på behandlingen (måste användas inom 48 timmar). 

 

SOS-ansiktsbehandling med hyaluronsyra. Pris: 845:-Nyhet - Nimue man

November 2013

Nimue

Nimue man -  Komplett hudvårdsserie för män

nimue erbjuder ett komplett hudvårdsprogram för män som vill ta hand om sin hud. En enkel och lättanvänd hudvårdsserie som omedelbart ger effektiva resultat på åldrandet, orenheter och på en känslig hud. I serien finns Phyto Gel Wash - en kombinerad rengöring och rakgel, Hydro Balance - en lättabsorberad 24-timmarsemulsion, Shaving Oil som är en mild rakolja, den föryngrande lotionen Active Complex, anti-oxidant tillskottet Skin Activator, Treatment After Shave - en fuktighetsgivande och lugnande emulsion samt Lip Care - ett vårdande och kylande lipbalm.
Nimue

glominerals LUXE Liquid Foundation - mineralmakeup med diamanter

Inget reflekterar ljus bättre än en gnistrande diamant. glominerals nya LUXE liquid foundation innehåller därför diamantpulver. Inget glitter – bara diamanter. 

 

När ljus passerar genom diamantpulvret reflekteras det och sprids för en synbart mjukare, mer strålande hy. Diamantpulvret ger en mjuk fokus på huden, raderar ojämnheter och lämnar inget annat än en strålande, jämn glō.

 

LUXE Liquid Foundation kombinerar avancerad teknologi med ultrafina mineraler och pigment i en formel som ger näring och skyddar huden samtidigt som den levererar tidlös skönhet. Utvecklad med en exklusiv blandning av antioxidanter, inklusive vitaminer A, C, E och grönt te extrakt. LUXE liquid foundation ger bredspektrum UV-skydd för att hålla huden frisk medan du ser vacker ut.  

 

Luxe Liquid Foundation finns i åtta nyanser. 30 ml. Pris 499:-

 
Nimue

Hudföryngring och hudförbättring med Plasmalite FPL

Nu kan jag erbjuda Skin Rejuvenation, dvs hudföryngringbehandlingar samt behandling av ytliga blodkär och pigmentförändringar med IPL på Faceline by Tovelise.

 

Metoden jag använder är den beprövade Plasmalite FPL, tredje generationens IPL, och marknadens mest avancerade och effektiva ljusbehandlingsmetod. Plasmalite FPL kan även användas för permanent hårborttagning.

 

Jag har arbetat med Plasmalite FPL sedan 2004 när metoden introducerades i Sverige och jag är IPL/FPL certifierad efter genomgången specialistutbildning inom området.

 

Läs mer om behandlingarna under IPL ljusbehandlingar och hårborttagning.
Nimue

Vinnaren i tävlingen "Vinn en lyxig makeupkväll på Faceline by Tovelise samt makeup för 5 000:-

Catharina Larsson

"Glōminerals makeup är så himla bra, man blir så fräsch och fin och får en underbar lyster i huden samtidigt som den är täckande. Känner mig supersnygg varje gång jag fixar i ordning mig, helt underbart! I love it!"

 

Juryns motivering: "En trevlig motivering som lyfter fram glōminerals egenskaper på ett personligt och spontant sätt"       GRATTIS CATHARINA!

 

De övriga nominerade tävlingsbidragen vinner var sin värdecheck på 300:- på Faceline by Tovelise. Dessa är:

 

Ellinor Svensson

"Glōminerals ger alltid bästa resultat, passar för alla väder och klimat, den följer med mig överallt, den är mitt allt."

 

Marie Ståhl Diniz

"Med mina skavanker Glōminerals döljer och gömmer, jag har full makeup men det känns härligt och så naturligt att jag den glömmer."

 

Tanja Vidanovski

"Jag har haft problemhy och acne runt munnen i många år och efter att ha testat massa olika märken är det enda som funkar på min hy glōminerals produkter som är snälla och inte irriterande, täpper inte till och täcker suveränt."

 

Lena Börjesson

"Glō mineralmakeup är så skön och känns så naturligt. Inget klet och smet. Håller hela dagen. Delar denna upplevelse med mina sköna kollegor på kontoret."

 

Maria Brolin

"Glōminerals tar fram ditt bästa jag. Du känner dig inte sminkad, bara naturligt vacker."

 

Lena Ohlsson

"För att det enda sättet att få ett perfekt resultat som man alltid eftersträvar är genom att använda Glōminerals, det enda som verkligen fungerar på riktigt!"

 

Malin Karlsson

"När jag använder Glōminerals känns det som huden mår bra, och jag känner mig inte "sminkad"! Det känns inte som man har ett extra ansikte!"

 

GRATTIS TILL ALLA VINNARNA!
Nimue

Prisbelönta neuLash för längre, fylligare och vackrare ögonfransar

Nu har jag tagit in prisbelönta neuLash fransnäring på Faceline by Tovelise. NeuLash tillför fransarna nödvändiga proteiner och vitaminer, förstärker befintliga fransar samt ökar tillväxten av nya, samtidigt som fransarna får mer lyster och blir mer elastiska.

 

neuLash ger dig vackrare och fylligare fransar på endast 30 dagar. Kom in till salongen så berättar jag mer. NeuLash finns i två förpackningsstorlekar; 3,2 ml och 6 ml. Den lilla förpackningen räcker till 2-3 månaders förbrukning.

 

Pris 3,2 ml: 895:- och 6 ml: 1 595:- < prev 1 2

Skicka ett mejl!


Tipsa en vän!