Nimue ansiktsbehandlingar

Behandlingsmeny och priser

Varje Nimue ansiktsbehandling anpassas efter dina behov och består av noga utvalda produkter utifrån din hudtyp och hudkondition. I alla Nimue ansiktsbehandlingar ingår en hudanalys. Efter behandlingen får du rådgivning om produkter för hemmabruk.

Nimue konsultation

30 min
300 kr 

Välkommen att boka en nimue-konsultation då en hudanalys utförs. Här får du råd om hur du på bästa sätt tar hand om din hud samt rekommendation vilka produkter och behandlingar som passar just för dig.

NIMUE BIO ACTIVE COMPLEX - AHA

En mild men kraftfull AHA-behandling med effektiva resultat. Huden får en finare hudstruktur och förbättrad elasticitet. Resultatet blir en fuktbalanserad, vitaliserad hud med ny lyster och spänst. Verkar också porsammandragande. Behandlingen passar de flesta hudtyper och hudtillstånd. Välj mellan Express, Basic eller Komplett, se nedan.

Nimue Express

40 min
540 kr 

Rengöring, kemisk peeling, porrengöring, AHA samt en vårdande ansiktskräm.

Nimue Basic

60 min
745 kr 

Rengöring, kemisk peeling, porrengöring, AHA, ansiktsmask samt en vårdande ansiktskräm.

Nimue Komplett

80 min
845 kr 

Rengöring, enzympeeling, porrengöring, AHA, avslappnande ansiktsmassage och ansiktsmask samt en vårdande ansiktskräm.

Nimue Express, Basic och Komplett kan utföras som individuella behandlingar eller som kurbehandlingar. Vid behandling av speciella hudtillstånd rekommenderas en kur på 6-12 behandlingar 1-2 ggr/vecka.

BONUSSYSTEM VID BIO ACTIVE COMPLEX KURBEHANDLINGAR

Vid nimue kurbehandling (min. 6 beh.) lämnas 10% rabatt.

Nimue Exclusive Collagen

90 min
1 295 kr 

En lyxig specialbehandling för dig som vill ha det lilla extra. Ger ett omedelbart resultat med långvarig verkan. I behandlingen ingår rengöring, enzympeeling, porrengöring, AHA, avslappnande muskelstimulerande ansiktsmassage med lymfdränage samt plockning av bryn. En specialmask anpassad efter din huds behov appliceras och ett Rejuvenating eller Firming Serum läggs under för att effektivisera resultatet. Behandlingen avslutas med en vårdande ansiktskräm samt en skyddande produkt. Passar alla hudtyper.

Nimue Djuprengöring

50 min
695 kr 

En välgörande behandling med effektiva resultat för alla hudtyper som är i behov av en djuprengöring. Huden får en omedelbar ny och fräsch lyster samt en jämnare hudstruktur. I behandlingen ingår rengöring, enzympeeling, porrengöring med vapozon (valfritt), ansiktsmask samt en vårdande ansiktskräm. Passar alla hudtyper, särskilt problemhud.

Nimue Ögonbehandling

80 min
845 kr
 
kur 10 ggr
3 400 kr 

En svalkande och välgörande behandling speciellt utvecklad för det känsliga ögonpartiet. Behandlingen har en dränerande och fuktgivande effekt samt minimerar fina linjer och rynkor. Behandlingen passar alla hudtyper.

Rekommenderas som kur med 10 behandlingar, 2 gånger/vecka.
Behandlingen kan också utföras som komplement till alla Nimues ansiktsbehandlingar.

Ansiktsmassage

30 min
375 kr

En skön och muskelstimulerande massage av ansikte, dekolletage, nacke och skuldror. Denna behandling är cirkulationsfrämjande och energigivande samt löser upp spänningar. Behandlingen kan med fördel läggas till i alla Nimues ansiktsbehandlingar (pris som tillval i ansiktsbehandling: 170 kr).

TILLVAL I ANSIKTSBEHANDLINGAR

Alpha Lipoic Activator

95 kr

En super anti-oxidant som effektivt reparerar och återuppbygger solskadad och miljöbelastad hud. Har anti-inflammatoriska egenskaper som dämpar rodnad och irritationer. Reducerar linjer och rynkor samt vitaliserar trött hud till ny lyster och spänst. Rekommenderas även vid behandling av förstorade porer.

Alginate Mask

160 kr

En härlig peel-off mask med grönt te och marina extrakt. Återfuktar och efterlämnar en mjuk och smidig känsla. Dess anti-inflammatoriska egenskaper kyler, dämpar och lugnar. Passar även de mest känsliga hudtyper.

Serum

150 kr

En kraftfull ”booster” med föryngrande och vitaliserande effekt. Välj mellan Rejuvenating och Firming Serum beroende på din huds behov. Kombinera med Alginate Mask eller Collagen Mask för bästa effekt!

Hyaluronic Acid Gel

150 kr

En fuktgivande gel baserad på den senaste Hyaluronic acid-teknologin för innovativ fuktighetstillförsel. Denna unika gel fungerar som en fuktighetsgivare till de djupaste hudlagren. Resultatet blir ett fylligare utseende med mindre linjer och rynkor.

Glycolic Peel 35%

95 kr

En effektiv AHA-peeling med 35% glykolsyra som avlägsnar döda hudceller. Resultatet blir en jämnare hudstruktur, en mer elastisk och fuktbalanserad hud med ny, fräsch lyster. Ökar även effekten av efterföljande produkter.

Collagen Face Mask

240 kr

En collagenberikad, svalkande ansiktsmask som återfuktar, reparerar och motverkar åldrandet i huden. De marina och botaniska ingredienserna resulterar även i förbättrad spänst och elasticitet samt ökat skydd mot fria radikaler. Passar alla hudtyper.

Collagen Eye Mask

195 kr

En collagenberikad, svalkande ögonmask med fuktighetsgivande egenskaper som i behandling används tillsammans med Intensive Eye Serum. Vitaliserar och fräschar upp huden runt ögonen med omedelbart resultat. Ger huden bättre spänst och elasticitet tack vare inslag av marina och botaniska extrakt. Minimerar fina linjer och rynkor, påsar och mörka ringar runt ögonen. Ger även ökat skydd mot fria radikaler. Passar även de mest känsliga hudtyper.

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se