Specialbehandlingar

Behandlingsmeny och priser

Varje Nimue ansiktsbehandling anpassas efter dina behov och består av noga utvalda produkter utifrån din hudtyp och hudkondition. I alla Nimue ansiktsbehandlingar ingår en hudanalys. Efter behandlingen får du rådgivning om produkter för hemmabruk.

Mesoporation, Aesthetic Line

45 min
300 kr 

Välkommen att boka en nimue-konsultation då en hudanalys utförs. Här får du råd om hur du på bästa sätt tar hand om din hud samt rekommendation vilka produkter och behandlingar som passar just för dig.

Hudföryngring, Skin Rejuvenation

Ansikte
1 400 kr
 
Ansikte och hals
1 990 kr
 
Ansikte, hals och dekolletage
2 900 kr 

Med Plasmalite FPL Skin Rejuvenation får du en efektiv anti-aging behandling som återställer din huds balans och korrigerar hudförändringar orsakade av bl a UV-ljus. Behandlingen stimulerar hudens collagenproduktion vilket gör att huden blir fastare medan överpigmenterade hudceller förstörs och ytliga, synliga blodkärl koaguleras och försvinner.

 

Med FPL Skin Rejuvenation blir din hud jämnare, dina linjer minskar och huden återfår sin naturliga fasthet vilket sammantaget ger huden ett yngre utseende.

Vi rekommenderar 3-4 behandlingar med 3-4 veckors intervall. 

 

Hudens åldrande avstannar inte i och med behandlingen utan huden fortsätter att åldras. Därför rekommenderas en underhållsbehandling var tredje till sjätte månad för att bibehålla den aktiva collagenstimuleringen.

Behandling av ytliga blodkärl

från
750 kr​

Ytliga blodkärl, s.k. cuperoser, hudrodnad och rosacea behandlas efektivt med Plasmalite FPL genom att selektivt sända ljus och energi till blodkärlet och hetta upp det så att det koagulerar.

 

Behandlingen upprepas 2-4 gånger för att erhålla fullt resultat. I svårare fall som vid difusare rodnad och vid rosacea behövs vanligen fler behandlingar, beroende på individuella förutsättningar.

Behandling av pigmentfläckar

från
750 kr​

Pigmentfläckar och ojämn pigmentering i ansiktet och på händerna tas efektivt bort med Plasmalite FPL. Selektivt ljus omvandlas till värme som koagulerar de överpigmenterade hudcellerna, varpå cellerna dör och ersätts av nya, normalpigmenterade celler.

 

Ojämnt pigmenterad hud, solskadad hud med pigmentfläckar, ålderspigmentfläckar på händer, uttalade fräknar, platta bruna solfläckar i ansiktet samt pigmentfläckar av typen lentigo och seborroisk keratos är samtliga lämpliga att behandla med Plasmalite FPL.

 

Vanligen behövs 1-3 ljusbehandlingar med 2-3 veckors mellanrum för att IPL-behandlingar för hudföryngring och hudförbättring pigmentfläckarna skall försvinna helt och hållet.

NIMUE BIO ACTIVE COMPLEX - AHA

En mild men kraftfull AHA-behandling med effektiva resultat. Huden får en finare hudstruktur och förbättrad elasticitet. Resultatet blir en fuktbalanserad, vitaliserad hud med ny lyster och spänst. Verkar också porsammandragande. Behandlingen passar de flesta hudtyper och hudtillstånd. Välj mellan Express, Basic eller Komplett, se nedan.

Mesoporation, Aesthetic Line

40 min
1 500 kr
 
kur 5 ggr, inkl.startkit
9 000 kr
enbart kur 5 ggr
6 900 kr 

Avancerad hudföryngringsbehandling för att motverka och åtgärda befintliga rynkor, fina linjer samt slapp och trött hud. Med hjälp av ofarliga, behagliga radiovågor skickas aktiva substanser ned i vävnaden och får huden att fortsätta de viktiga processerna att bygga upp huden. Processer som normalt saktar ner eller avstannar helt med åldern. 

Behandlingen har en uppstramande effekt och gör huden slätare och smidigare. Huden får en bättre lyster, struktur och hudton samt ökad fasthet och volym. 
För maximalt resultat rekommenderas en kur om fem behandlingar under sex veckor och därefter en underhållsbehandling var 6-8 vecka.

Mesopeel, Aesthetic Line

45 min
2 900 kr
ur 3 ggr, inkl.startkit 
8 950 kr

En medicinsk peeling med aktiva substanser som stimulerar huden att regenerera sig själv. Behandlingen är särskilt lämplig för hyperpigmenterad och solskadad hud, akneärr och storporig hud samt fet och oren hud. 
Resultatet blir att hyperpigmentering, orenheter och gamla hudceller avlägsnas. Produktionen av kollagen och elastin ökar samtidigt som produktionen av nya hudceller i hudens yttersikt stimuleras. 
Behandlingen bör upprepas tre gånger. 
Vid köp av kur om tre behandlingar ingår fyra hemmabehandlings-produkter från Aesthetic Line (rengöring, fuktkräm, en behandlande crème samt en makeup med spf 50). 

Nimue Microneedling

45 min
1 500 kr
kur 6 ggr
6 900 kr 

Avancerad hudföryngringsbehandling. I Nimue Microneedling används en mikronål-roller tillsammans med ett serum för att stimulera collagen-bildandet och cellförnyelsen. Denna unika behandling reducerar fina linjer och rynkor, minskar hyperpigmentering, förbättrar hudstruktur och elasticitet samt ger huden en ökad lyster. 
Nimue Microneedling rekommenderas till mogen solskadad, miljöbelastad eller hyperpigmenterad hud samt vid behandling av ytliga acneärr. 
För maximalt resultat rekommenderas sex behandlingar med en veckas mellanrum.

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se