Hårborttagning

Behandlingsmeny och priser

Vaxning

Om du vill avlägsna hårväxt snabbt är vaxning ett bra alternativ. Men tänk på att vaxning är en tillfällig lösning för din hårväxt, då återväxt sker inom 4-6 veckor. I vaxningsbehandlingarna använder jag produkter från Depilève, det mest innovativa vaxningssystemet på marknaden.

Att tänka på innan vaxning

Det är bra att göra en peeling av huden inför vaxning. Det gör det lättare att få upp små korta hårstrån och inåtväxta hårstrån, vilket ger ett bättre slutresultat. Utväxten bör vara 5 mm lång.

Hela ben

610 kr

Lår (ej knä)

490 kr

Underben, inklusive knä

410 kr

Bikini linje eller armhålor

330 kr

Armar (ej armhålor)

495 kr

Överarm eller underarm

345 kr

Rygg

från 590 kr

Bröst

Från 450 kr

Överläpp eller bryn

230 kr

Haka

240 kr

Ansikte

från 450 kr

Permanent hårreducering med Plasmalite FPL

Plasmalite FPL är marknadens överlägset mest avancerade ljusmetod för behandling av generande hårväxt. Metoden är lämplig för dig som besväras av generande hårväxt i ansiktet men kan även göras på områden som armhålor, vårtgårdar och bikinilinjen. Behandlingen upprepas 5-8 gånger med 4-6 veckors intervall för att uppnå fullgott resultat.

Att tänka på innan

Du får inte vaxa eller använda pincett före eller mellan behandlingarna. Detta för att så många hårstrån som möjligt ska kunna behandlas samtidigt. Du bör däremot raka, klippa eller använda hårborttagningskräm på återväxten mellan behandlingarna för att underhålla växtfasen.

Överläpp eller haka

700 kr

Överläpp och haka

1 100 kr

Polisonger

1000 kr

Ögonbryn

700 kr

Ansikte

1 600 kr

Armhålor

1 300 kr

Bikinilinje

från 1 200  kr

Vårtgårdar

800 kr

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se